U wenst een grond te verkopen ? Hieronder vindt u meer informatie over hoe wij te werk gaan.

Als eigenaar kan u om verschillende redenen beslissen om een stuk grond te verkopen. Indien u kiest om een stuk grond van de hand te doen, is het belangrijk om een goede partner te kiezen zodat u uw grond op een professionele en efficiënte manier kan verkopen. Imwo-Invest nv stelt zich graag voor als de geschikte partner voor deze opdracht. U kan voor uw project rekenen op onze expertise die we vergaard hebben over meer dan 60 jaar ervaring waardoor u de beste opwaardering krijgt van uw grond. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk met goede contacten, waar u als klant mee van kan genieten.

Wij zoeken en kopen grond

Als projectontwikkelaar zijn wij steeds op zoek naar (bouw)grond die te koop staat om mooie nieuwe projecten te realiseren. We zoeken daarom: vergunde verkavelingen, oude bedrijfsgebouwen, panden geschikt voor afbraak, gronden gelegen in industriegebieden en gronden gelegen in woongebieden of woonuitbreidingsgebieden.

Onze werkwijze

We weten graag met wie we werken en merken dat klanten ons ook graag leren kennen. Om die reden organiseren we een kennismakingsgesprek waar beide partijen elkaar leren kennen en waarin we nagaan wat de wensen zijn. Nadien bekijken we samen wat de juridische en stedenbouwkundige mogelijkheden van uw eigendom zijn. Op basis van de verzamelde informatie, stellen we uw dossier op en bepalen we een concrete waarde voor uw grond, rekening houdend met de marktprijzen en de bestemming van uw grond. Als u akkoord gaat met het voorstel starten we de verkoop.

Omdat grond verkopen een uitgebreid proces is, staan we bij Imwo-Invest nv garant voor begeleiding en ondersteuning bij élke stap. U kan steeds bij ons terecht voor begeleiding, advies en administratieve hulp.

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
cta contact