Het begin

Imwo-Invest nv werd opgericht door haar huidig gedelegeerd bestuurder, de heer Paul De Nil in 1963 onder de benaming Immobiliare Projectontwikkeling afgekort Imwo.

Oorspronkelijk was haar enige activiteit projectonwikkeling door middel van realisaties van verkavelingen voor woningbouw zonder verplichting van architect of aannemer. Dit werd gerealiseerd in heel België

Van bij het begin is er echter ook aangevangen met het uitbouwen van een patrimonium door het bouwen van huizen en appartementsgebouwen in de gerealiseerde verkavelingen. Naderhand is er ook begonnen met het oprichten van commerciële panden buiten de verkavelingen.

De jaren 1980

In de jaren 1980 werd de activiteit uitgebreid : Imwo-Invest werd een belangrijkste partner van ALDI België om nieuwe vestigingsplaatsen te vinden en te realiseren. Eveneens in de jaren ’80 werd gestart met een dochterfirma Imwo France welke dezelfde activiteiten uitoefent als de moederfirma.

In dat dezelfde decennium is de volgende generatie, namelijk Chris en Peter De Nil in het familiebedrijf gestapt.

Recente jaren

Recentelijk zijn ook de kleinkinderen toegetreden tot het familiebedrijf.

Ondertussen heeft Imwo-Invest al in meer dan 100 gemeenten verkavelingen gerealiseerd.

Vandaag werken wij nog met vlijt verder om betaalbare bouwgronden, huizen en appartementen te realiseren voor onze klanten.

cta contact